uniek in Europa....

event helicopter dj stage

Inmiddels hebben we de beschikking over twee oldtimer helikopters die we hebben omgebouwd tot multifunctionele objecten voor festivals en evenementen. Ongelofelijk stoere luchtvaartuigen met elk een bijzondere historie en unieke uitstraling. Geen decorbouw maar 'the real thing'!


 De Mil Mi2 genaamd ‘el Fidel’, heeft een turbulent bestaan achter de rug. In de jaren 60 in het geheim door Moskou verscheept naar Cuba, belandde hij in de nasleep van de Cubacrisis. Na vele missies belande hij uiteindelijk in Afrika op de sloop en via een duitse verzamelaar kwam hij in onze handen.

  De 'Kamov' is via Rusland in het toenmalige communistische Hongarije beland en heeft gediend als lucht-ambulance en later als sproeihelikopter in de landbouw.

Wij kunnen de helikopters op uw evenement plaatsen compleet met DJ, geluid, evt. licht enz. Onze DJ's zijn theatermensen en doen een act die past bij de entourage.

 

 

Multifunctioneel inzetbaar object voor Festivals en evenementen. Als kassa, infostand, muntverkoop, reklameobject enz. Als DJ Booth/stage te leveren met of zonder DJ, geluidsinstalatie, licht, rook enz. Grondoppervlak 10 x 3 meter. Luchtoppervlak met staart en wieken 14 x 17.5 meter. Wieken draaien langzaam rond.